Ofertă specială: ETSY

Pentru artizanii handmade, care expun spre vânzare produse pe platforma Etsy, am înființat un program de consiliere în vederea creșterii vânzărilor

Astfel, pentru cei interesați, NozomiRo asigura 2 ore de consultanță gratuită. La semnarea contractului are loc o sesiune de evaluare gratuită a magazinului desemnat de client și a unui produs care va fi cuprins în raportul de analiză. Pentru cei care doresc, după sesiunea inițială am creat o oferta pe baza de abonament (mententanta magazinului, administrare, etc).

Preturile pornesc de la 100 lei și includ raportul general asupra magazinului, analiza pentru 10 dintre produsele afișate și recomandări de imbunatatire a performanțelor pentru a crește vizibilitatea si rank-ul la căutare)

De asemenea, oferim servicii de administrare și optimizare a magazinelor de pe platforma Etsy, reducând la minim grija clienților privind partea administrativă web/financiară.

Pentru cei care doresc să deschidă un magazin pe platforma Etsy, echipa NozomiRo percepe un tarif de 200 lei. Sunt incluse consultanța, instruirea în folosirea platformei, încărcarea primelor 10 produse și optimizarea lor. La cerere, putem oferi servicii de branding (logo, identitate vizuală, etc).

Astfel, creatorii de hand-made vor avea un start avantajos față de ceilalți antreprenori ai produselor lucrate manual.

Ofertă este valabilă doar pentru magazinele noi.

Etsy este o platformă americană dedicată vânzărilor de produse hand-made, cu peste un milion și jumătate de utilizatori ai produselor bricolate în casă. Obiectivul lor principal este vânzarea produselor făcute în serie mică și a celor personalizate, cu target pe individ.

Compania, înființată la New York în 2005, a avut o dezvoltare pe repede înainte, fiind considerată e-bay-ul produselor handmade. Astfel, compania are peste 20 de milioane de cumpărători care au cheltuit peste 2 miliarde de dolari chiar în anul listării la Bursa.

Discrepanța de calitate dintre produsele unice, personalizate și în contrast puternic cu articolele produse industrial a crescut, în ultimii ani, cererea pentru produsele hand-made.

Tarifele mici de listare a produselor (20 de cenți) și o taxa de 5% din vânzare face din Etsy platforma ideala pentru cei care vor să experimenteze antreprenoriatul la scară mică.

Clienții noștri:

Diva Budoir

Magazinul a fost optimizat după ultimele modificări efectuate de Etsy în anul 2018. Clientul va schimba imaginile produselor astfel încât magazinul să aibă o structură minimalistă, high class.