Despre NozomiRo

NozomiRo este o companie nouă pe piața de securitate cibernetică din România. Serviciile noastre au în centrul atenției securitatea personală în mediul online. Astfel, NozomiRo se adresează persoanelor private și nu companiilor, serviciile noastre având drept scop protecția, la nivel cibernetic, a individului.

Oferim consultanță pentru pentru cei aflați în funcții de conducere, politicienilor, celebrităților și persoanelor publice care au nevoie sporită de securitate în vederea protejării bunului renume și a imaginii publice expuse în mediul online.

Efectuăm ședințe de evaluare a riscului, expunerea la amenințările care provin din mediul digital dar si informații privind amprenta digitală, programe de instruire, cercetare și consultanță pentru securizarea și protecția conturilor digitale.

Clientii noștri beneficiază de confidențialitate completă și un acord non-disclosure a cererilor făcute către compania noastră.

Instruire personalizată

Atât membrii echipei cât și colaboratorii companiei sunt traineri acreditați în instruirea și pregătirea adulților. Pentru a beneficia de întreaga atenție a echipei ședințele sunt individuale.

Securitatea informației

Suntem specialiști și colaborăm cu experți care activează în domeniul securității cibernetice. Astfel, oferim un produs foarte rar în România, auditul de securitate care vizează ingineria socială.

Investigații/cercetare online

Membrii echipei sunt printre cei mai buni specialiști din România, cu experiență în căutarea datelor și informațiilor. Folosim instrumente specifice pentru a avea rezultate complexe asupra amprentei digitale (pasivă sau activă).

Consiliere juridică specializată

Colaborăm cu mai multe case de avocatură astfel încât clienții noștri să primească sprijinul necesar atunci când situația o cere.