Ne-am mutat în casă nouă! Avem deja un nou look și cele mai interesante detalii despre IT le gasiți deja pe blogIT. Curiozitatea îți dă târcoale? Stai aproape și o sa citești articole noi și interesante, în special despre noua pasiune mea numită Kali Linux!

Mariana

 

NOTĂ:

Unul din obiectivele pe care acest blog și le propune este popularizarea și formarea competențelor IT (sub umbrela generoasă a informațiilor privind internetul și tehnologia) iar un obiectiv secundar este popularizarea culturii de securitate, cu accent pe problemele care privesc utilizatorul obișnuit.

Pentru că au fost persoane care mi-au atras atenția asupra faptului că tutorialele din această serie nu se ridica la un nivel tehnic ”adecvat” le transmit următoarele. Majoritatea tutorialelor nu se adresează specialiștilor! Majoritatea articolelor sunt gândite și scrise pentru cei care au cunoștinte puține (sau nu cunosc deloc domeniul IT) iar nivelul de exprimare operează cu concepte comune astfel încât prin asemănări și comparații să fie ușor de înțeles pentru toată lumea.